Conform calendarului stabilit pentru concursul de planuri de afaceri, cea de-a doua fază - verificarea tehnico-financiară - s-a încheiat.
În urma finalizării etapei de analiză și evaluare calitativă a planurilor de afaceri depuse în concursul organizat în cadrul proiectului "Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați” au rezultat următoarele punctaje.
În urma finalizării etapei 1 a procesului de evaluare pentru planurile de afaceri depuse în cadrul concursului de idei, publicăm rezultatele obținute.
Au fost admise pentru evaluarea tehnico-economică, faza 2, toate cele 12 planuri de afaceri depuse.
Vineri, 20 mai 2022, în intervalul orar 17.00 - 19.00, vom desfășura cea de-a șaptea activitate din programul „Școala părinților”,
Tema întâlnirii va fi: „ Rolul de mamă/tată și rolul de mămică/tătic în echilibrul dintre limite și libertate”
În data de 19 aprilie 2022 a avut loc la Galați, restaurantul Serafim, evenimentul Egalitatea de șanse la locul de muncă, al doilea din seria celor 12, dedicate campaniei de nediscriminare pe piața muncii, care face parte integrantă din proiectul ”Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați”.
Astăzi a fost publicată metodologia privind derularea Concursului de Planuri de Afaceri în cadrul proiectului.
Evenimentul "Egalitatea de șanse pe piața muncii"..
Evenimentul se va desfasura in Galați, în incinta restaurantului Serafim, str. Domnească, nr. 130, în data de 19.04.2022, începând cu ora 18:00.
Vineri, 8 aprilie 2022, în intervalul orar 17.00 - 19.00, vom desfășura cea de-a cincea activitate din programul „Școala părinților”.
Tema întâlnirii va fi: „Tipuri de relații. Relația părinte-copil”. Locul de desfășurare a acestei activități este Școala Gimnazială Nr. 25 Galați, iar activitatea se adresează părinților elevilor din teritoriul SDL.
Luni, 28 martie 2022, in intervalul orar 17.00 - 19.00, vom desfășura cea de-a patra activitate din programul „Școala părinților”, din cadrul proiectului „Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați.
Tema întâlnirii va fi: „Instrumente de Comunicare Relațională®. Ascultarea activă”
Vineri, 18.03.2022, în intervalul orar 17.00 - 19.00, vom desfășura cea de-a treia activitate din programul „Școala părinților”.
Tema întâlnirii va fi: „Comunicare Relațională® în educația empatică” iar activitatea va fi coordonată de către doamna Corina Lupu, specialist în educație timpurie, trainer național FasTrackids România, consilier în Comunicare Relațională®.
În data de 17 februarie 2022 a avut loc la restaurantul Serafin din Galați, evenimentul Prejudecăți versus valori comunitare, primul din seria celor 12, dedicate campaniei de nediscriminare pe piața muncii, care face parte integrantă din proiectul “Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați”
Luni, 28 februarie 2022, in intervalul orar 17.00 - 19.00, vom desfășura cea de-a doua activitate din programul „Școala părinților”
Locul de desfășurare a activității este Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Galați și este destinată părinților elevilor acestei școli.
Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați organizează evenimentul Prejudecăți versus valori comunitare. Evenimentul se va desfășura în data de 17.02.2022, la restaurantul “Serafin”, str. Domnească, nr. 130 (vis-a-vis de Grădina Publică, Galați, începând cu ora 17:00.
Luni, 20 decembrie, ora 17.00, vom lansa programul „Școala părinților”, din cadrul proiectului „Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați, POCU/717/5/1/143449”, al cărui beneficiar este Asociația Centrul de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 25, Galați și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați.
Proiectul INTEGAL își propune implicarea a cel puțin 1001 persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială, cu domiciliul în zonele marginalizate ale municipiului Galați stabilite prin Strategia de dezvoltare locală
Persoanele interesate să participe în cadrul proiectului se pot înscrie la sediu în baza cărții de identitate și a încadrării în grupul țintă completând documentele de înscriere în proiect alături de experții de grup țintă sau online prin intermediul platformei.