Targ joburi Integal 24-25.05.2023

17 Mai

TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ 24 – 25 MAI 2023

Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați vă invită să participați la cea de-a patra ediție a evenimentului „Târg de locuri de muncă“, ce va avea loc în perioada 24 - 25 Mai, între orele 10:00 - 14:00.

Locuiești în Galați și ești în căutarea unui loc de muncă? Nu rata această ocazie unică de a găsi jobul potrivit pentru tine! Te așteptăm cu brațele deschise la Vila Classic din Strada Ion Luca Caragiale nr. 2.

Ce te așteaptă la acest eveniment deosebit?
• Discuții libere cu reprezentanții companiilor
• Oportunități de carieră în diverse domenii de activitate, pentru toate nivelurile de experiență, cum ar fi: electrician, lăcătuș în domeniul naval, ospătar, recepționer, agent vânzări, directori vânzări/tehnic, specialiști în relații publice, economist, mecanic, stivuitorist și multe altele
• Ocazia să îți dezvolți abilitățile de comunicare și prezentare în fața unui angajator
• Șansa de a purta o discuție cu experții proiectului pentru a-ți îmbunătăți CV-ul
• Masa de prânz asigurată

Vei avea ocazia de a obține recomandări prețioase din partea specialiștilor care te vor îndruma în privința îmbunătățirii CV-ului, strategiilor de prezentare la interviu și opțiunilor de dezvoltare profesională.

Hai și tu să descoperi noi oportunități de carieră, să stabilești legături cu angajatorii locali și să aplici la job-urile care corespund talentelor și abilităților tale.

Nu uita să vii pregătit cu CV-ul tău actualizat și să ai mai multe exemplare la tine pentru a putea profita de întregul potențial al evenimentului.

Pentru mai multe detalii și înregistrări, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0736 620 624. Împreună, vom face următorul pas spre succesul tău profesional!

Fii parte din proiect!