20 Iunie

REZULTATE FINALE concurs de planuri de afaceri

Stimați participanți la concurs,

Ținând cont de prevederile Metodologiei privind organizarea și derularea concursului de selecție a ideilor de afaceri din cadrul proiectului ”Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați”, POCU/717/5/1/143449, în data de 15.06.2022 a fost validată respectarea criteriilor de acordare a ajutorului de minimis.

Astfel, primele 6 planuri de afaceri clasate în ordinea punctajului final realizat sunt declarate câștigătoare în cadrul concursului, astfel:

 

Cod atribuit

Denumire plan de afacere

Rezultat obținut*

STG008

Activitati topografice in cadastru si santier

83.67

STG009

Service GSM

82.00

STG010

Detailing Auto

80.00

STG001

Infiintarea unei firme de creare pagini web și software la comanda

78.33

STG004

ZenSibil

78.00

STG003

Înființare centru consiliere in alaptare, nutritia proaspetei mame, diversificarea si intarcarea bebelusului

77.67

 

De asemenea, conform Metodologiei privind organizarea și derularea concursului de selecție a ideilor de afaceri, următoarele 3 planuri de afaceri eligibile clasate în ordinea punctajului primit constituie lista de rezervă. În cazul în care se înregistrează renunțări din partea aplicanților selectați, se va selecta pentru finanțare următorul plan de afaceri din lista de rezervă.

Cei 6 candidați declarați câștigători vor beneficia de o etapă de asistență și sprijin care va consta în furnizarea unor servicii de instruire, consiliere și consultanță din partea specialiștilor de proiect în cadrul Școlii de Afaceri.

Pentru a primi finanțarea nerambursabilă de maxim 94,542.00 lei, aplicanții planurilor de afaceri selectați în cadrul concursului vor înființa întreprinderi noi conform Legii 31/ 1990, în domeniul de activitate propus prin planul de afaceri. În cadrul acestor companii se va înregistra angajarea a minim 1 persoană din teritoriul SDL Galați, la cel mult 6 luni de la semnarea contractului de subvenție.

Funcționarea companiilor este obligatorie pentru 12 luni de la semnarea contractelor de subvenție (perioadă pentru care se asigură cheltuielile eligibile aprobate prin ajutorul de minimis primit), plus o perioadă de cel puțin 7 luni de sustenabilitate.

Persoanele vizate de următoarele activități aferente concursului de planuri de afaceri, vor fi contactate și informate corespunzător.

Fii parte din proiect!