Consiliere și orientare profesională în carieră

21 Aprilie

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați invită la evenimenul cu cina inclusă: ”Forme de discriminare la locul de muncă – Protecția femeii gravide la locul de muncă, în cadrul căruia vom dezbate, vom argumenta și vom exemplifica elemente importante ale subiectului propus.
Evenimentul este cel de-al zecelea din cadrul Campaniei de informare și conștientizare nediscriminare pe piața muncii implementată în cadrul proiectului INTEGAL - Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați (POCU/717/5/1/143449) și se va desfășura în Galați, în incinta restaurantului Vila Clasic, Str. I.L.Caragiale, nr. 2 – repere vis-a-vis de Potcova de Aur și la 2 minute de biserica Sf. Spiridon (localizarea pe harta de mai jos), în data de 27.04.2023, începând cu ora 18:00.
Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita a 30 de locuri.
Proiectul își propune implicarea în derularea acestuia a cel puțin 1001 persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială, cu domiciliul în zonele marginalizate ale municipiului Galați.
Mai multe detalii pot fi obținute pe pagina web a proiectului http://integal.ro/comunicat-de-presa.html sau la numărul de telefon 0336 10 11 77.

Fii parte din proiect!