Targ joburi Integal 20-21.09.2023

17 Mai

TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ 20 – 21 SEPTEMBRIE 2023

Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați vă invită să participați la cea de-a cincea ediție a evenimentului „Târg de locuri de muncă“, ce va avea loc în perioada 20 - 21 Septembrie, între orele 10:00 - 14:00.

Ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-ți schimbi cariera? Alături de noi, vei face următorul pas către succesul profesional! Te așteptăm cu brațele deschise la cea de-a cincea ediție a Târgului de Locuri de Muncă, ce are loc la Vila Classic din Strada Ion Luca Caragiale nr. 2.

Te așteaptă o experiență unică, unde vei putea să:

  • Interacționezi liber cu reprezentanții companiilor.
  • Descoperi joburi în diverse domenii, cum ar fi agenți de securitate, muncitori calificați/necalificați în producția de mobilier, lucrători finisori pentru constructori/muncitori necalificați, referenți resurse umane cu/fără experiență, agenți de vânzări în telecom, învățători calificați pentru after school, vopsitori, contabili, asistenți comerciali, avocați stagiari, și multe altele.
  • Îți dezvolți abilitățile de comunicare și prezentare.
  • Te bucuri de o masă de prânz delicioasă.

Specialiștii prezenți îți vor oferi sfaturi prețioase pentru îmbunătățirea CV-ului și pentru a te pregăti pentru interviuri de succes.

Nu uita să vii pregătit cu CV-ul tău actualizat și să ai mai multe exemplare la tine pentru a putea profita de întregul potențial al evenimentului.

Pentru mai multe detalii și înregistrări, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0736 620 624.

Hai să construim împreună viitorul tău profesional!

Fii parte din proiect!