14 Iunie

Comunicat de presă

Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați organizează evenimentul Forme de discriminare pe piața muncii – Mobbing-ul. Acesta este cel de-al treilea eveniment din cadrul Campaniei de informare și conștientizare nediscriminare pe piața muncii implementată în cadrul proiectului INTEGAL - Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați (POCU/717/5/1/143449).

Evenimentul se va desfășura în Galați, în incinta restaurantului Serafim, str. Domnească, nr. 130, în data de 17.06.2022, începând cu ora 18:00.

La eveniment sunt așteptate să participe persoane din zona marginalizată – SDL Galați, reprezentanți ai angajatorilor și ai autorităților locale din municipiu.

Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita a 30 de locuri, cu respectarea distanțării sociale.

Prin participarea la eveniment persoanele din teritoriul SDL Galați vor fi informate cu privire la principii, reguli, legilație aplicabilă referitoare la egalitatea de șanse între bărbați și femei la locul de muncă.

Proiectul își propune implicarea în derularea acestuia a cel puțin 1001 persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială, cu domiciliul în zonele marginalizate ale municipiului Galați

Mai multe detalii pot fi obținute pe pagina web a proiectului https://integal.ro la numărul de telefon 0336 10 11 77.

Locurile sunt LIMITATE. Formular de participare la evenimenul GRATUIT

ÎnscriereFii parte din proiect!