28 Iulie

Curs GRATUIT de Competențe Informatice

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea cursului de Competențe Informatice, organizat în cadrul proiectului INTEGAL "Dezvoltare comunitară în zona marginalizată a Municipiului Galați". În luna August, vă oferim oportunitatea de a participa gratuit la acest curs de formare, cu numeroase beneficii pentru dezvoltarea personală și profesională.

Cursul de Competențe Informatice este proiectat pentru a sprijini comunitatea și pentru a oferi șansa de a dobândi noi abilități într-un mediu tehnologic în continuă evoluție. Indiferent de nivelul dvs. de cunoștințe în domeniul informaticii, vă invităm să vă înscrieți și să faceți un pas important către îmbunătățirea calității vieții și dezvoltării profesionale.

Beneficiile cursului de Competențe Informatice:

  • Subvenție în valoare de 200 lei: Participanții care absolvă cu succes cursul vor primi o subvenție financiară în valoare de 200 de lei, ca o recunoaștere a efortului lor și a implicării în acest proces de învățare.
  • Masă caldă pe perioada cursului: Înțelegem importanța unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru un proces de învățare eficient. De aceea, vă vom asigura o masă caldă pe perioada desfășurării cursului, pentru a vă susține în obținerea noilor competențe.
  • Diplomă de absolvire: La finalul cursului, fiecare participant va primi o diplomă de absolvire, care atestă competențele dobândite și implicarea în dezvoltarea abilităților informatice.
  • Formatori cu experiență: Cursul va fi susținut de formatori cu experiență, pregătiți să vă ghideze și să vă ofere suportul necesar în procesul de învățare.
  • Materiale didactice: Veți avea acces la materiale didactice actualizate și relevante, care vă vor ajuta să vă aprofundați cunoștințele și să vă familiarizați cu tehnicile și instrumentele informatice moderne.
  • Program flexibil: Înțelegem că participanții pot avea programe diferite și nevoi individuale. Prin urmare, vom oferi un program flexibil pentru a vă permite să participați la curs în mod convenabil.

 

Proiectul INTEGAL "Dezvoltare comunitară în zona marginalizată a Municipiului Galați" are ca obiectiv principal îmbunătățirea accesului la educație și formare profesională, cu scopul de a crește șansele de ocupare a unui loc de muncă și de a spori nivelul de trai al comunității.

În cadrul acestui proiect, ne concentrăm pe dezvoltarea competențelor informatice, deoarece considerăm că acestea sunt esențiale în lumea modernă, din ce în ce mai digitalizată. Participând la acest curs, veți obține șansa reală de a accesa mai ușor oportunități de angajare și de a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Vă invităm să vă alăturați programului nostru de formare Competențe Informatice! Cursurile sunt GRATUITE, vor avea o durată de 40 de ore și se vor desfășura în municipiul Galați. Acestea se adresează persoanelor care au domiciliul în teritoriul SDL Galați.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0736 620 624.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă susținem în călătoria către dezvoltarea competențelor informatice și prosperitatea personală!


Fii parte din proiect!