Curs de Competențe Antreprenoriale

04 Iulie

Curs de formare Competențe Antreprenoriale

Suntem încântați să vă anunțăm lansarea cursului de Competențe Antreprenoriale, dedicat dezvoltării abilităților antreprenoriale și managementului în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului INTEGAL “Dezvoltare comunitară în zona marginalizată a Municipiului Galați”.

Începând cu data de 22.07.2024, vă oferim oportunitatea de a participa la acest curs esențial pentru cei interesați să își dezvolte și să își perfecționeze competențele antreprenoriale.

Cursul de Competențe Antreprenoriale este conceput pentru a sprijini inițiativele antreprenoriale locale și pentru a oferi instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a afacerii. Indiferent de nivelul dvs. de experiență în domeniul antreprenorial, vă invităm să vă înscrieți și să vă pregătiți pentru a face un pas important în direcția creșterii profesionale și a consolidării abilităților de management.

Beneficiile cursului de Competențe Antreprenoriale:

  • Certificare oficială: La finalul cursului, fiecare participant va primi o certificare oficială, recunoscută pe plan național, care atestă competențele dobândite în domeniul antreprenorial.
  • Formatori specializați: Cursul va fi livrat de către formatori cu experiență în antreprenoriat, pregătiți să ofere îndrumare și suport pentru învățarea eficientă a conceptelor și tehnicilor antreprenoriale moderne.
  • Materiale de învățare: Veți avea acces la materiale didactice actualizate și relevante, adaptate pentru a sprijini procesul dvs. de învățare și pentru a vă familiariza cu cele mai recente strategii și practici antreprenoriale.
  • Flexibilitate: Înțelegem că programul dvs. poate fi ocupat, așadar vom oferi un program flexibil pentru a vă permite să participați la cursuri în mod convenabil.

 

Începeți-vă călătoria antreprenorială alături de noi! Cursurile sunt disponibile la un cost de 600 lei/persoană și vor avea o durată de 40 de ore, desfășurate în municipiul Galați.

Pentru înscrieri și mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos. Veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru finalizarea procesului de înscriere.

Locurile sunt LIMITATE.
Vă rugăm confirmați prin formular intenția de participare la cursul de formare. Cost 600lei/persoană!

ÎnscriereFii parte din proiect!